Ako odporúčame krájať a servírovať naše La Caramela jabĺčka?
Kroky:
1. Jabĺčko vyberte z chladničky aspoň 10 minút pred nakrájaním a nechajte ho postáť na izbovej teplote, aby ste zabránili praskaniu čokolády.
2. Použite nôž so zúbkovaným ostrím.
3. Jabĺčko rozkrojte dlhým pozdĺžnym rezom, asi 0,5 cm od drevenej paličky,
aby ste zároveň vykrojili jadrovník. Postup opakujte z každej strany jabĺčka.
4. Časti jabĺčka zbavené jadrovníka nakrájajte na hrubšie plátky, či kúsky podľa Vašej chuti a servírujte.
5. Naše karamelové jabĺčka najlepšie chutia čerstvé, ale ak si ich nemôžete vychutnať ihneď po zakúpení, vydržia uskladnené v chladničke minimálne 5 dní od výroby.
Dobrú chuť! 🙂